Monday, September 6, 2010

zamamzaman ITU..

OK...Firstfirst aku taktau kenape aku capital kan perkataan 'itu',,macam gah sangat lah kalau capital kan... OK,,secondsecond aku nak citer pasal zamanzaman ITU iaitu zamanzaman sekolah aku..Zaman sekolah aku bukanlah gah sangat sampai korang WAJIB baca post nih,sebab aku bukanlah budak yang toptip sebagai cuntuh; ratu sekolah,olahragawati sekolah,pelajar harapan sekolah,pelajar kesayangan guru sekolah,maupun pengawas sekolah.

hanya gambar hiasan.

Mende alah ingat mengingati zamanzaman itu start bile tetibe aku tersengaja buka album lamalama...Tengah aku syok gelak gulingguling sampai tergelenggeleng kepala MAK aku sebab aku tak tahan  tengok mukemuke selenga kawankawan aku (Ok,termasuklah aku),tetibe terjatuhlah kepingankepingan kertas kecil berukuran sticker note.. Ouh, ruparupa nya kertas MARI KOMEN RAKAN ANDA,time akaks abangs UITM datang berkampung (or berfelda) kat sekolah kami untuk PROGRAM MOTIVASI..

ini bukan program UITM,jangan cari aku. Gambar hiasan


OOO EMM GEE...Sebab aku baik hati,disini aku akan lampirkan sedikitsebanyak (okay,sedikit je) komen daripada group members aku pasal aku, TANPA DIUBAH walau satu perkataan maupun noktah and so on.. are u guys ready.?BRING IT ON.!


kawan #1:
Ain Najla
  1.  Rajin blaja
  2. x tau dah. I2 itu saja.
kawan #2:
AIN
  •  Baik
  • Tolong-menolong
  • x bnyk bersuara
kawan 3:
Ain
  •  watak die hampir same gan Amoi
  • ada cite2 y bagus
kawan 4:
AIN
      BAGI SAYA DIA JUGA BAIK
  • BAIK,PADAI PANDAI, BANYAK BERI KERJASAMA DLM KUMPLN
kawan 5:
Ain
  •  Seorang yg agak pendiam tetapi senang berkomunikasi

Okay,masa aku mulamula dapat kertas MARI KOMEN RAKAN ANDA tuh memang la agak bengang sebab ade ke patut dikata nyer aku pendiam...Okay,,memang aku akui,,aku TAKSUKA TAPI TAKBENCI LDK(latihan dalam kumpulan),hell it suck.!Sebab aku memang susah nak mesraaa ngan budak yang baru aku kenal,,naknak yang gedik+bajek lah lu,lagi susah...Tapi kalau orang tuh agak ngam paham aku,senang la masuk ngan aku,,bukan aku nih nyombong memilih,tapi aku rasa rendah diri tade keyakinan nak bergaulgaul ngan orangorang itu...Yelah,bak kata aku,,sapelah aku nak bergaul ngan korang yang ada KELASSS STANDET DOUBLE DEKER ....

Okay,melalut suda aku...Ouh yeah,,sebelom terlupe la an,,aku mintak maaf sangat sebab dah lama tak update blog nih... Ohh macamlah kau layak nak tulis camtuh sebab blog kau bukan ada followers pun...Ohhh,,menci..!!Nak belagak pun takboleh.!

2 comments:

  1. pe2 pon aq bangga jadi kawan ko...=)-mimie

    ReplyDelete
  2. haha,,,thx anon mim!!luv u too gakz!

    ReplyDelete

peninggal komen: