Tuesday, October 26, 2010

kenape saya JARANG update?

Kenapa saya jarang update..hurm..kenape.?hurm..y??Oke kalau macam nih sampai bilabila tak abes...Nway,firstly,sory to my blog coz tuanmu ini udah lama tidak meng update kamu... =( ...

Actually,here are the reasons y i didn't updating my blog lately (skeaping abis u..berkat tunjuk ajar teacher katy):

  1. sebab saya malas, noktah
  2. takde bahan nak kongsi
  3. saya suka baca belogs orang daripada update belog sendiri
  4. saya sibuk (oke sedikit penipuan,chit!,i hate when im lying,tipu lagi.)
  5. lab report banyak
  6. layan FB .(oke dont blame FB) 
  7. lagi suka update status panjangpanjang kat FB dari post panjangpanjang kat belog
  8. sebab FB ada orang layan,syiok.! sini tade orang baca,alihalih muka ni gak yang baca
  9. sebab takde follower
  10. sebab takde follower
  11. sebab takde follower
  12. takpayah update blog sebab bukan ada follower yang paksapaksa suruh update
  13. final nak dekat (tak sesuai jadi alasan sebenarnya)
  14. kampus banyak aktiviti, hell.!
  15. rindu kat ibu. (tibatiba)
  16. sebab nombor satu tadi

Oke,kelas tak alasans tuh?Hahahahahaha...Sebenarnya aku memang ada banyak citer nak citer since lepas raya aritu..Dalam otak nih dah banyak plan,nak citer pasal aku raya,mak raya,ayah raya,kawan raya, etc.. Pas tuh nak citer pasal ekspedisi ke Segamat (bukan ekspedisi sebab Segamat dekat dan tade ape nak diekspedisikan pun, yang ada pon tempat makcikz melepak beli kain pasang)...


inilah gambar yang konon nya nak dimasukkan dalam posts aku


:') - muka terharu sebab baru dapat update blog.. AKHIRNYA.!!!!!

No comments:

Post a Comment

peninggal komen: