Tuesday, October 26, 2010

untuk bakal suamiku...

Oke,ni memang ditujukan khas untuk bakal suamiku,bukan bakal bf ku (kalau ada)..Wahh,,macam spesel je..Ooo,chopchop,memang spesel..Ni untuk bakal suamiku walau dimana anda berada,tak kisah la camna pun rupanye,umurnya,etc etc,, Mood jiwang ditengah malam siyut sebab geram baca modul tak masukmasuk.!huh.!

Dipetik dari OST Witch Yoo Hee
Saranga Naege Ogiman Hae(translated):

The blue sky is blinding

My heart hurts for some reason
Dew drops form in eyes without me knowing
In my imagination
It feels like you’re getting closer to me
I’ve been waiting for you, I don’t know since when
I still don’t know love, I don’t know who you are
When will love come to me?
Waiting for U love
Can’t you get a little
Close to me
My love, Babe my sweet heart
All those other people
How can they think of love?
Am I the only one who doesn’t know how?
Very warm and comfortable
And sometimes sweet
With such love you were always with me
I still don’t know love, I don’t know who you are
When will love come to me?
Waiting for U love
Can’t you get a little
Close to me
My love, Babe my sweet heart
Any way that I think about it
When I see you being so happy
And say I love you a thousand times a day
I wondered when and how
Love would come to me
It was already here, Ever since I knew you
There was a place for you
In my heart
I was born to be with you
If you come to me, our time together
From this point on
Will be a dream. My love
Oh, my love, come to me
lotso love;
bakal bini mu.

love this..really.!
Wah..lagu nih memang kena sangat la dengan akak.!!Memang meng eksprestasi perasaan kuh.!huu~~Yes,sepanjang aku hidup 19tahun macam aku sorang je yang tak tau apa itu cinta..(oke cinta kepada tuhan,family,kawan are exception oke)..So,macam lagu nih aku memang hanya menunggu that chosen one untuk hadir dalam hidup aku nih,,bila,bagaimana,dimana,wallahualam..Hanya Allah yang tahu...


p/s:ade sorang blogger yang tengah belajar kat korea kata korean nih racist,maksudnya tak pandang kat bangsa lain selain bangsa dyeorang and american..hurmmm....tapi movie,drama dyeorang terbaek.! (walaupun jalan cerita yang sama iaitu 2lelaki hot rebut sorang perempuan cute)..huuu~~

No comments:

Post a Comment

peninggal komen: