Thursday, December 30, 2010

trend baru:coli laser.wadehel wadehel

inspirasi:fashion of the year.tapi ni lagi dasyat O.o.buta terus kalau dipancar


Yeah yeah rimau menang.!Aummm.Sebenarnya bukan excited sebab apa,pasal Malaysia menang bola semalam.Tapi excited sebab Malaysia menang the PM bagi cuti ari esok.!Gumbira la,,extra cuti balek kampung.!Tibe tibe je dapat cuti yang tak catat dalam kalender.HAHAHAHAHHA.Ni rasa nak XOXOXO PM ni..WADD DE???urkkkk.abaikan.Apa apa pun,tahniah Malaysia menjadi juara melalui agregat 4-2.!Malaysia deserve victory.!


OKey,tinggalkan pasal kemenangan Malaysia semalam.Dalam banyak banyak cerita pasal 2nd leg ni,satu yang menarik perhatian aku adalah cerita pasal minah kerek Indo yang bajet terrer.terrer ape?TERRible ade lah...(haa,piki cepat pernah dengar kat mana).Hadeke dye buat statement nak curi tumpuan pemain Malaysia dengan laser,oke bukan calang calang laser.Tapi COLI LASER.Sakit hati benarlah tuh dengan isu laser.ROFL.


Korang mesti sedia maklum kan sape beliau.Alah sape lagi kalau bukan Julia Perez sigh sigh.Atau nama femes dye Jupiter ke hape ea?Ouh Jupe.Gila 'cute' nickname kau.


Jupeter.edit sehabis boleh.


Gila la dye punyer taktik nak balas dendam terhadap pancaran laser yang dikenakan pada kepala licin golkeeper garuda.hahahha.LEMAU."Knock knock.Who is it?Jupe.Jupe who?Jupe the coli loser attacker".pfft.Watashem.
*take note:loser,not laser.i'm not typo*


keratan akhbar.kredit to fitrihadi.com


Tapi memang malang ah sebab hasrat "murni" dye tak tercapai setelah dibantai teruk oleh orang  Indo yang amek kesah.Kalau tak memang cuci mata la tengok dye melaser.hahaahhahahha.Buat malu je kau ni.Lelaki please don't get a little too upset,korang bertuah sebab kauorang takdapat dosa free malam tuh nway.Jupe,apa dye hengat aset dye menarik sangat gamoknyer. Cara murahan untuk mendapat publisiti murahan.Oh pleaseee.Don't act like a bitch even if you are.


Apa apa pun aku rasa Malaysia takkan ter effect dengan laser sebab Malaysia bukan nyer pampered baby yang cepat merengek bila kene teasing dengan pancaran laser.!Nak nak kalau coli laser.Jadi bahan lagi ade la.Masa tuh baru la kau nak sebut"demit,demit".Pffffft.


p/s:Kenapa tak kasi cuti seminggu terus?nih la yang dikatakan bak pepatah; beri kungfu tapak tangan nak kamehamehaa.

No comments:

Post a Comment

peninggal komen: