Monday, January 31, 2011

ADAKAH?!!Ohh tidak.!!

Assalamualaikum w.b.t. Emergency posting, repeat, emergeny posting. Fire in the hole.! Boom kebabo.!  Itulah perasaan aku sekarang. Ada 3 benda yang paling aku takut masa blogging, 1. abah aku baca blog aku, 2. ibu aku baca blog aku, 3. roomate aku baca blog aku. Nightmare... Yelah, untuk 1 dan 2, korang pun suka ke kalau parents korang baca blog korang, lainlah kalau korang setakat tulis diredhai stuff macam Hanis Zalikha (akhirnya aku sebut nama beliau), takpun blog masakan. Untuk yang 3, sebab awkwarddddd. 


Tadi aku saja jenguk blog sendiri untuk amek mood prasan, pastu tengok la kat Traffic Feed. Guess what. Bukan, bukan Siti Nurhaliza view blog aku, tapi nightmare.... Visitor from Sudan.. Ooo eem gee.


Kalau orang Sudan reti BM, aku tak kesah. Sebab aku boleh menolak kemungkinan tuh. Tapi..tapi... Aku tak rasa cenggitu. Aku dapat rasakan orang Mesia yang tinggal kat Sudan yang view blog aku. Double ooo emm gee.. Sape lagi orang Mesia yang tinggal kat Sudan yang sudi view blog aku melainkan abah aku sendiri.. Ooo eem gee. Huaaaaaaaaaaa.


hadap la kau ain rasa awkward nanti. T___T

4 comments:

  1. hahaha !! tu la, mencarot ag banyak banyak !! hahaah, ble nak dtg uma aku ni???

    ReplyDelete
  2. hahahhahahaha....mane ade,,aku baek lalalalalala...umah kau ade ape??ahahhahaha,,nanti arh...ko bile balek usm??

    ReplyDelete
  3. lalalala. blog kau sebagai bukti. hahaha. takde ape kat uma aku. ade aku jela. hahaha. ari jumaat balek ah. tapi sebelum balek pekena bowling kat jusco seremban dulu. lepas gian.

    ReplyDelete
  4. hahahhaa..tak tak,dusta semata mata...cheh....bowling apekedehal.....syok lagik layan muvi...

    ReplyDelete

peninggal komen: