Wednesday, February 23, 2011

lagu comel sangat~~

Assalamualaikum w.b.t. Lama suda rasanya tidak menulis, ade la dekat setahun setengah, pffft, enuf la Ain oiii. Dikesempatan ini, Ain nak ucapkan ribuan kemaafan kepada rakan bloggers. Mianhe~~ Saya terlalu bizi menonton drama Boys Over Flower untuk kali kedua dengan kehidupan saya sebagai pelajar, gome!! Oke, latest hot issue yang tak brape hot tapi suam suam je, aku ada lagu faveret baru!! But again, ada korang kesah?


Tapi Ain yang suci ini just ingin berkongsi kegembiraan bersama sama, marilah berbahagia bersama sama. Tadi saya baru dapat satu lagu baru tambah comel tambah kawai, treng treng treng treng treng (bunyi paluan drum), tada!!! Lagu Cuma Aku by Heliza Helmi, belilah barangan Malaysia. Jadi saya sediakan video sekali ye, agar kamu semua boleh lihat video ini dengan otak yang tenang.




Oii da tengok lum? Da tengok? Bagusss. Super kawaiii kan? Tak? So what?! Baru aku perasan muka Heliza Helmi ni macam Geum Jan Di, eceh mentang mentang baru pas abis BOF second round.


sebelum dan selepas


tak tak. Geum Jan Di dan Heliza Helmi

Tapi lagu ni memang best kan? Lirik dye sesuai untuk si hentak sebelah kaki macam aku... 

p/s: Nak balik rumah!!!! Nak tengok Sailormoon dengan Dragon Ball dekat entibiseben (NTV7) ... >_<


No comments:

Post a Comment

peninggal komen: