Wednesday, March 23, 2011

fail

Assalamualaikum w.b.t.







Haha. Saje nak menunjuk aku boleh print screen walaupun key button nyer rosak.


Dan ye, aku fail. Double meaning katanya. Sampai sekarang aku tak dapat tangkap.

4 comments:

  1. dari aspek ini kite akan mendapatkan pakar bahasa inggeris dari Uk ...seterusnye kite akan mintak pandangan dari pakar bahasa malaysia ft. bahase melayu..manakala kita akan dengar pandangan dari ustat yg bertauliyah dalm bidang nie adakah pekataan tersebut memesong kan akidah umat islam..akhir sekali kite mintak pandangan dari penerbit dan pengarah yg tekenal iayaitu mister david teo

    ReplyDelete
  2. anon::bagus cadangan itu...baiklah saya akan cuba dapatkan pakar motivasi dari dunia hiburan, incik paul moss a.k.a abg puteh....hahhahahaha..

    ReplyDelete
  3. xpernah aku bagi komen sebernas ini...ade award x??

    ReplyDelete
  4. name glam ko wawa ke???kerlass sgt lah!hahahhahahaha....takde,,nanti ko pi la kedai buat piala,,tempah sendri dan bayar sendiri oke..

    ReplyDelete

peninggal komen: