Thursday, July 21, 2011

personality disorder

Assalamualaikum w.b.t. Pernah tak dalam sesuatu masa, wujud konflik dalam diri korang contohnya macam, "eh,kenapa budak tuh pandang aku lain macam, huduh sangat ke aku ni" atau tengah tengah lepak ngan rerakan, tetiba korang kena kutukan ringan sedas tapi korang amek mende tu serius? 


Atau korang ada tak ciri-ciri seperti dibawah;



source:wikipedia



Kalau ada, aku ucapkan; WELCOME TO MY PARANOIA LIFE.

2 comments:

peninggal komen: