Friday, November 11, 2011

11.11.11

supaya ada post bertarikh 11.11.11


okbai.

Friday, November 4, 2011

klise #3

Berita Utama hari ni:


Highlight #1 : Pihak kerajaan mahupun pembangkang menentang sekeras-kerasnya Seksualiti Merdeka 2011 yang dianjurkan oleh Datuk Ambiga Sreenevasan. Ini kerana penganjuran program tersebut nyata sekali telah menghina agama Islam dan negara Malaysia yang nyatanya adalah sebuah negara Islam berintegriti.


Highlight #2 : Lintas langsung dari PWTC,Kuala Lumpur untuk Anugerah Skrin. Fasha Sandha anggun mempamerkan rekaan dari pereka bla bla bla di red carpet untuk majlis malam ini.


Ohh,,common peeps,Anugerah Skrin pada bulan ini dan esok (5hb) wukuf.Macam mana menda ni tak menyentuh sensitiviti umat Islam di Malaysia yang merupakan sebuah negara Islam yang berintegriti?Or at least, takkan tak tunggu PM and the clanz selesai ibadah haji untuk join majlis tu?

klise #2

"Kecantikan adalah hak milik setiap insan (sambil memegang sebotol jamu cap Kacip Sireh)."kata aktres jelita yang baru memenangi anugerah bintang paling meletops di alam semesta.


"And...cut!,bagus."sahut tuan director.


"Ooo emm jey,penatnya kena senyum.Hurm, macam mana tadi?Lightning okay tak?I taknak muka I nampak gelap, nanti tak cantik, and another thing, nanti edit sikit, ambil angle yang menampakkan I kurus, being gemuk is a nightmare!" arah aktres tersebut.




FIN.

klise

"Baguslah si Sham Kamikaze tu dah berubah ke arah kebaikan. Aku tengok ramai dah artis Malaysia ni yang dah berubah, ramai yang dah pakai tudung, yang jadi pendakwah apatah lagi." kata Pak Abbas.


"Tu lah, sekurang-kurangnya dapatlah jadi idola pada budak remaja zaman sekarang ni." sampuk Cik Din Peot.


"Yelah din, apapun, jadi tak kita malam ni?"tanya Pak Abbas.


"Jadi sangatlah. Aku ada jumpa port baru, dengarnya kat pekan seberang ada bukak pusat dangdut baru, segar-segar lagi perempuannya.Hakhakhak."jawab Cik Din Peot.


"Elok sangatlah tu,hakhakhak."sambung Pak Abbas diselangi hilai tawa mereka berdua.


End.