Thursday, March 17, 2011

semangat baru,yeyeh!!

Assalamualaikum w.b.t. Lama sudah rasanya tak update blog. Bukan tak mahu, idea ada, tapi bila da surf internet lupa sokmo dek facebooking mengejar bahan untuk lab reports itu ini itu. Minggu depan plak buzy dengan untuk product launching, sabau je la nok. 


Sebenarnya lepas dah beberapa lama tak involve dengan blogging (lama la sangat), rasa takut nak bukak, macam macam dah terfikir, entah followers lari ke, entah ada orang baca lagi ke tak blog aku, entah itu, entah ini. Tapi alhamdullillah, masih ada yang sudi jenguk blog saya untuk membaca entri entri buruk saya. Terima kasih korang!! Muah muah muah (oke better pegi cuci cepat, ada virus).




Jadi setelah dapat tahu masih ada orang yang sudi menjenguk blog ini, saya telah mendapat kembali semangat satu blogging, satu malaysia. Yeah, tepuk tangan kepada semua yang supportive samada secara langsung, vice versa.


Korang yang terbaik lah!! Nanti aku akan cari lagi bahan untuk bagi mata korang berdarah okeyh!

2 comments:

  1. jgn give up tuk berblogging. :)

    ReplyDelete
  2. kamihidup::thx...sob sob...insyaallah tak give up..

    ReplyDelete

peninggal komen: