Wednesday, February 2, 2011

dear my dearest animals abusers.

Assalamualaikum w.b.t. Tadi aku login facebook aku dan check top news. Pastu ada satu video dari Oh! Media pasal dog abusers from Malaysia. Dem this  skinny chinese tattoo man.! Kau dah rosakkan pagi aku.Aku benci orang yang dera binatang lebih dari aku benci orang yang dera amah/bibik dyeorang. Sebab aku tahu, manusia berakal,kalau dyeorang kene dera, dyeorang pandai nak laporkan mende ni, tapi kalau binatang, makhluk Allah ni nak mengadu kat sapa?? Sushi (nama anjing poodle ni) antara binatang yang bertuah sebab nasibnya bakal terbela. Tuh pun sebab kebetulan ada seseorang ni terjumpa thumb drive yang ada video abuse tuh dan upload dalam FB. Skang sume orang ngah nak tegakkan keadilan bagi Sushi.


how dare they abused this little fella like that
taken from here
Figure out this sohai clearly.
kalau nampak ahbeng ni sila tempeleng kepala dye sambil keluarkan kata kata kesat.

ya dan benda ni dah kecah kat singapore,even singaporean amek berat sal ni. Oh dan kecoh juga di Taiwan. dan juga Hong Kong.


Korang ketawa? Korang rasa binatang tak patut dibela. Mesti ada yang cakap; alaaa, setakat binatang je kot, kalau mati bukan masuk neraka ke hape. Lagipun nak kisah apa pasal binatang haram tuh. Disini aku nak pesan: Abahh kauuu!!! Kau ingat binatang tak reti rasa sakit macam kau. Go to hell la orang macam ni. Aku taktau kenapa, aku memang sangat tersentuh dan menangis bila tengok video haiwan yang kena dera, sedangkan kalau tengok kabhi kushi kabhi ghum pon aku tak nangis, sebab tuh abah bagi gelaran hati  kering kat aku. Tapi bila tengok haiwan, hati aku tersentuh gila vavi.


Aku tak kesah binatang tuh haram ke halal ke, sekalipun binatang tuh seekor babi, kalau kene dera, memang aku sensitif. Laju je mulut ni menyumpah. Sebelum Sushi, ada satu lagi video yang mengalir air mata aku bila tengok. Video anak kucing ni. Yang ni lagi haruu.

video
membunuh dengan bahagia dan rasa bangga. what a whore.

Videos binatang yang didera ni memang banyak. Tu pun kebetulan kita dapat tengok sebab dyeorang yang bodoh dan rasa mende tuh lawak rakam and upload. Tapi kalau yang tak rakam tuh, dan yang tak upload tuh macam mana? Mesti banyak kan? Ada binatang yang nasib terbela, tapi macam mana yang masih bernasib buruk kat luar tuh?


Sampingan
Satu lagi, aku benci orang yang memilih bulu. Nak layan kucing bulu lebat je. Cop, maksud aku bukan pilih bulu nak kucing bulu lebat, takde kutu, bulu warna gold. Maksud aku, kalau kucing kurap lalu, pandang sebelah mata, apalagi kalau kucing tuh mengendeng ngendeng,laju je bagi penyepak. Apasal nak rasict ngan binatang, lain la kalau babi yang ngendeng kau, yang tuh memang la aku sarankan kau halau. Ni asal kurap sikit mula la jebek, geli, benci, Tolonggg la orang yang macam ni jangan cakap dye suka binatang, aku geli dengar. Sungguh, aku rasa cam nak lempang je manusia cam ni.


Suka binatang bukan bermaksud kau suka yang comel comel bersih bersih je, tapi mesti suka tak kisah contohnya kucing kampung ke kucing kurap ke kucing keding ke. Tolong jangan buat aku muak dengan sikap racist korang. Dahlah sesama manusia pun korang nak racist, ngan binatang pon korang nak kelas kelas kan. Bladihel.!


Ouh,btw video Malaysian dog abusers tuh pasal skinny chinese tattoo man (Allan Tan) yang dera anjing dengan menyuruh Sushi berdiri guna kakinya yang kecik sambil dirakam oleh amoi (Doreen Loo) pemilik poodle tu. Macam what the fak kan? Anjing berdiri? Dalam kartun boleh la kau buat, tuh la pengaruh kartun melampau. Kalau aku suh kau terbang boleh tak? Kalau kau tak boleh aku hempuk dengan hammer. Aku rasa boleh kau terbang, sebab superman pun boleh buat, takkan kau  tak boleh buat kot?? And dalam video tuh kalau kauorang tengok muka Sushi masa berdiri tuh kesian sangat sebab si poodle tuh bertahan nak kekal berdiri dengan kaki yang kecik tuh supaya ahbeng sohai tu tak pukul Wuaaaaa,sob sob... ㅠ.ㅠ .. 


p/s: korang boleh tengok kat Oh! Media, sebab aku cari kat utube video ni dah kena flagged..

2 comments:

  1. thanks for dis info..allan tan ye..ley tgok la pasni...xptot btol..dorg igt menda ni lawak? PSIKO.!

    SALAM..blogwalking..

    ReplyDelete
  2. welkum...hehe..tu la,,kalau jumpa si ahbeng ni sila lempang bagi pihak saya ye~~~hehehehe....mekaseh blogwalking blog nji...

    ReplyDelete

peninggal komen: